Om OS
MP TROPEFISK

MP Tropefisk har jeg startet, fordi jeg synes, der mangler en ordentlig information, når man køber fisk til sit akvarie eller til havedammen. MP Tropefisk har derfor specialiseret sig indenfor akvariefisk, tropefisk,  selskabsfisk, Cichlider og Koi karper som henvender sig til udendørs folket med havedamme.

MP Tropefisk ønsker med dette websted at kunne bidrage til interessen for akvarier som et levende møbel i hjemmet og havedammen med sine mange spændende farver af KOI karper, som en integreret del af et have miljø.

Vi vil gerne give vore kunder en professionel information om akvarier, akvariefisk og planter, således at fiskene trives og er en fornøjelse at se på.

Vi har et pænt stort udvalg i tropefisk, tilbehør, planter, frostfoder,  flagefoder, foderpiller, pumper ude og inde, filter UV-lys, folier og meget mere.

MP Tropefisk har derfor specialiseret sig indenfor akvariefisk — selskabsfisk, Cichlider og Koifisken, som henvender sig til udendørsfolket med havedammen.

Min forretning bygger på partnerskaber med andre firmaer, for på denne måde at kunne tilbyde mange fleksible løsninger inden akvariumdesigns, lige fra det første akvarium til et flot stuemøbel.

I foråret i 2006 startede vi for alvor op med udendørs bassiner, og til disse projekter har vi indgået partnerskaber med andre firma er lige fra entreprenørmaskiner til anlægsgartneren.

Der vil selvfølgelig være masser af Guldfisk og KOI karper i det nye år.

I 2006 påtog vi os at udføre hele projekter inkl. gravearbejde, folieilægning, opbygning af filteranlæg med pumper og UV-lys, således at den nye havedam bliver en fornøjelse at se på.

Vi er friske til at give et tilbud på opgaven. Kom forbi butikken eller ring. Vi kommer gerne hjem til dig helt uforpligtende.

Kom ind og kik

Åbningstider

Mandag fra 15:00 til 18:00
Onsdag fra 15:00 til 18:00
Fredag fra 15::00 til 18:00
Lørdag fra 10:00 til 13:00

Telefon

Adresse

Færøgade 12
4690 Haslev